Toptan Türk Bayrağı Satışı

Toptan Türk Bayrağı Satışı

Bayraklar konusunda kararsızlık içerisinde olabilirsiniz. Bu sebepten dolayı bayrakları seçerken hangi sektöre hiap ettiği önemli bir husus olacaktır. Takım bayrakları, makam bayrağı, siyasi parti bayrakları, plaj bayrakları gibi daha sayabileceğimiz pek çok çeşitleri de bulunuyor. Bu sayede oldukça şık ve gösterişli bayraklarınızı kullanarak ihtiyaçlarınızın bir an önce karşılanmasını da sağlamış olabilirsiniz. Makam odalarında artık son dönemde en fazla ihtitaca dönüşen bayraklardan biri olarak ise makam bayrakları yer alıyor. Firmanızın tanıtımlarını yapmanız içinde özel bayrakların tasarımlarını yapabilirsiniz. Logo tasarımları da bayrak üzerinden mükemmel şekilde yapılıyor. İstediğiniz renk ve kaliteye sahip olan modellerden birisidir. Sektörde üretimi konusunda çığır açmış olan bayrakçılarla en hızlı süre zarfı içerisinde bayrakların tasarlanmasını yapabilirsiniz. Ayrıca deneyimli ve işinde uzman elemanlar aracılığı ile bayrakların en güzel tasarımları yapılarak sunulmaktadır.

Türk Bayrağı Kullanım Alanları

  • Belediye, Valilik vb. Kamu Kurumları
  • Fabrikalar
  • Holding ve Özel Şirketler
  • Dernek ve Spor Kulüpleri
  • Toplantı Salonları
  • Meydan Süslemeleri
  • Bina Cephesi

Tercih Edilen Kumaş Cinsi

  • Alpaka 135 gr/m2
  • Raşel   125 gr/m2
  • Paraşüt 80 gr / m2
  • İnce Raşel 90 gr/m2

Baskı Tekniği

  • Ronjan baskı
  • Dispers baskı
  • Pigment baskı
  • Serigraf baskı
  • Aplikasyon uygulama

Gönder Bayrağı Ölçüleri: 20×30 cm, 150×225 cm, 30×45 cm, 200×300 cm, 40×60 cm, 300×450 cm, 60×90 cm, 400×600 cm, 70×105 cm, 500×750 cm, 80×120 cm, 100×150 cm, 120×180 cm, 6×9 mt. 8×12 mt. 10×15 mt.

Fabrikasyon baskı tekniği ile 1.sınıf alpaka ve raşel kumaştan imal ettiğimiz bayrak ürünlerimizi dilediğiniz ortamlarda gönül rahatlığı içinde kullanabilirsiniz. Firmamızdan istenilen Türk Bayrağı siparişleri standart ebatlarda stoklarda mevcut olup en kısa sürede gönderim yapılmaktadır.

turkbayrak4turkbayrak4 makam-turk-bayragimakam-turk-bayragi
l-kirlangic-takim-turkl-kirlangic-takim-turk kirlangic-turk-bayragi_279kirlangic-turk-bayragi_279
ipe-dizili-turk-bayragi-gorseliipe-dizili-turk-bayragi-gorseli ipe-dizili-turk-bayragi_686ipe-dizili-turk-bayragi_686
alpaka-bayrakalpaka-bayrak gonder-turk-bayragi_927gonder-turk-bayragi_927
gonder-direk-icin-turk-bayragigonder-direk-icin-turk-bayragi hatira-bayrak-turkhatira-bayrak-turk

Kimi zaman tek kimi zamanda adetli şekilde bayraklara ihtiyaç duylduğu anlar olabilmektedir. O halde hemen sizlerde profesyonel firmalardan bayrakların üretimleri konusunda destek alabilirsiniz. Geçmiş dönemlerde sadece devlet kurumları  açısından tercih edilen makam bayraklarının artık firmalar açısından da ihtiyaca dönüşmektedir. Binlerce özel ürünlerle artık firmanızı en kısa süre zarfı içerisinde ön plana çıkartmanız kaçınılmaz bir durum olmaya başlayacaktır. Bayrakları daha uzun süre zarfında kullanılabilmesi adına özellikle baskısının nasıl olduğu son derece önemli bir konudur. Bunun en güzel şekilde sağlanması adına bile  kaliteli ve dayanıklı olabilmesi lazım. Bu yüzden öift baskı tekniğinin kullanıldığının altını çizmemiz gerekiyor. Yapılacak olan  çift kat baskı yöntemi sayesinde ortaya daha dayanıklı bayraklar çıkmış olacaktır. Uzun vadede kullanabileceğiniz bayraklarınızla her ortamda kullanacaksınız.  Türkiye’de standart olarak kullanılan makam bayraklarını en uygun fiyatlardan talep edebileceksiniz. Bayrakçı yoluna başvurarak sizlerde kaliteli bayraklara sahip olabilirsiniz. Tamamen kaliteli işçilikle bayraklarınız tasarlanıyor.

Makam bayraklarının ölçüleri; 100 x 150 cm olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Bazen daha küçük ya da daa büyük ebatlarda bayrakların üretimlerinin yapılabildiğini söylememiz gerekiyor. Burada önemli olan konulardan birisi de ihtiyacınız olan ebatlarda bayrakların tasarlanması gerekmektedir. Ayrıca  tek baskı faaliyetlerinden ziyade kaliteli ve dayanıklı çift baskı tekniği ile bayrakların piyasaya sunumu yapılıyor.  Firma ve kurumların isteklerine yönelik en güzel modeller bir arada sunuluyor.

Güvenli Ödeme

Ödemeleriniz tamamen güven aldında

Hızlı Kargo

Aynı gün ürün kargosu

Müşteri Memnuniyeti

Hedefimiz daha iyi bir hizmet ve memnuniyet.

Tüm Hakları Saklıdır. © 2024
ÜRÜNLER VİTRİN 0 SEPET İLETİŞİM GİRİŞ YAP
Toplam Fiyat : 0.00 TL(KDV Dahil)
Alışverişi Tamamla